Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008
Jag gjorde en supergod äppelpaj i helgen (glutenfri såklart), och lika enkel att göra som vilken smulpaj som helst.
Sen så är det ALLTID godast att baka själv, snälla köp inte halvfabrikat.
Äppelpaj
4 halvstora äpplen
2 msk socker
1 tsk kanel
2 dl glutenfri mix
3 msk socker
75 g smör
Skär äpplena och skala om du vill. Placera dem vackert i en form och strö över kanel och socker.
Blanda mix, socker, smöret till en härlig, smulig massa som sedan strös över äpplena. Kan det bli enklare?
225 grader i 20 minuter.
Före
Efter
Med vaniljsås!
När ska jag lära mig att inte läsa böcker direkt när jag vaknat och fastna i två timmar. Jag får ALLTID ont i huvudet! ...
Hej allihop! Jag spenderar större delen av mina dagar på den här sidan: http://pinterest.com/ En sida som är jätterolig! Den samlar allt det där roliga och intressant på en enda stor anslagstavla som kallas för pinterest, kort för pin + inte...
Jo, jag jobbade på Call-centre och slutade efter en månads slit. Det var hemskt! Folk som skriker i telefonen, arbetskollegor som klagar för att jag inte fattar och kisspauser som tas tid på. Så, nu letar jag jobb igen. Fundrerar på att uppda...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 | 9 | 10 |
11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 |
21 |
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|